PUMA introduceert NightCat Powered

Extra zichtbaarheid tijdens het hardlopen door LED verlichting

PUMA introduceert NightCat Powered, de eerste hardloopcollectie waarin superlichte LED verlichting in kleding, schoenen en accessoires is verwerkt. De LED verlichting kan eenvoudig ingeschakeld worden zodat de hardloper goed zichtbaar is voor andere weggebruikers tijdens het trainen in het donker. Naast de speciale verlichting is in deze collectie ook weer gebruik gemaakt van hoogreflecterend materiaal voor extra zichtbaarheid. 

PUMA Pure NightCat Powered Jacket

Vanaf nu zijn hardlopers in het donker niet meer afhankelijk van het licht dat op hen schijnt. Het Pure NightCat Powered jasje zorgt met LED verlichting en de reflecterende details voor optimale zichtbaarheid in donkere situaties. Het jasje is voorzien van flexibele en comfortabele glasvezel belijning die verwerkt is in de rug en mouwen en zorgt voor de stroomtoevoer vanaf de batterij naar de LED lampjes. De batterij kan worden opgeladen met de bijgevoegde USB-kabel. Bovendien heeft het jasje lazercut gaten in de rug die zorgen voor een betere circulatie op kritieke warmtezones.

Faas 600 v2 NightCat Powered

De Faas 600 is een schoen die is ontwikkeld voor de traditionele, stabiele hardloper die op de hiel landt. Dit is de grootste groep hardlopers. De speciale NightCat Powered editie van de Faas 600 v2 heeft 360 graden NightCat reflectie en een oplaadbare en superlichtgewicht LED verlichting op de tong van de schoen voor extra zichtbaarheid in het donker.

NightCat Powered collectie

De NightCat Powered collectie bevat naast de PUMA Pure NightCat Powered Jacket, de Faas 600 v2 NightCat Powered en de NightCat Powered Backpack met LED verlichting ook een hardloopbroek, korte broek en shirt, allemaal voorzien van hoogreflecterende details.

De PUMA NightCat Powered collectie is beschikbaar in de winkels van Run2Day in Amsterdam en Utrecht, www.run2day.nl of online via www.puma.com.

PUMA Pure NightCat Powered Jacket (m/v) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 160,-

PUMA Faas 600 v2 NightCat Powered is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 140,-

PUMA Pure NightCat Powered Backpack is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 130,-

Woordvoerder

Marije Bakker

T. +31 (0) 20 575 4006

M. +31 (0) 6 205 731 10

marije.bakker@grayling.com

Download PDF
Download PDF
Over PUMA

PUMA is een van de meest vooraanstaande sportmerken ter wereld dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten voor voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. PUMA werkt samen met beroemde designerlabels voor het ontwerpen van innovatieve en snelle designs voor de sportwereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland. Kijk voor meer informatie op www.puma.com