Usain Bolt geeft sprintles aan Sergio Agüero voor Manchester derby

Jamaicaanse Stersprinter onthult reden waarom

19 SEPTEMBER 2013, MANCHESTER, VERENIGD KONINKRIJK
Samenvatting
Gisteren vond een nogal vreemde ontmoeting plaats in de aanloop naar de derby van aanstaande weekend tussen Manchester United en Manchester City. Usain Bolt, de snelste man ter wereld, had een ontmoeting met Manchester City’s aanvaller Sergio Agüero om hem een unieke les in snelheid te geven.

Agüero werd door Bolt gezien als de gevaarlijkste speler van City, dus besloot de Jamaicaanse United fan te doen alsof hij Sergio kon helpen om hem nog sneller te maken. Al naar gelang de trainingsessie voortduurde werd het duidelijk dat de Jamaicaan bijbedoelingen had. Zijn passes kwamen in begin totaal niet aan, wat ervoor zorgde dat de Argentijn er alles aan deed om de bal binnen te houden. In plaats van het verbeteren van de sprinttechnieken van de aanvaller, leek het er steeds meer op dat Bolt bezig was om Agüero uit te putten en zo de Manchester derby te beïnvloeden in het voordeel van zijn favoriete team, Machester United.

Na de training reageerde Agüero als volgt: “Usain was verschrikkelijk slecht in het begin, maar na een tijdje besefte ik dat hij mij probeerde uit te putten. Op het moment dat hij zijn best ging doen, liet hij pas zien dat hij echt wel kan voetballen. Hij is niet goed genoeg om met City mee te spelen, maar ik denk dat hij een aardige kans heeft om in het team van United te komen.”

Usain Bolt geeft toe: “Sergio bezorgde United de afgelopen jaren nog al wat problemen, dus daarom besloot ik met hem af te spreken en te proberen om hem moe te maken voor de wedstrijd van zondag. Maar het blijkt dat hij behoorlijk fit is. Ik moet toegeven dat ik onder de indruk was van zijn kwaliteiten, United moet er alles aan doen om hem in toom houden, maar ik ben er zeker van dat ze dat kunnen en zondag de drie punten binnenhalen.”

Video's
Contactpersonen
Over PUMA

PUMA is een van de meest vooraanstaande sportmerken ter wereld dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten voor voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. PUMA werkt samen met beroemde designerlabels voor het ontwerpen van innovatieve en snelle designs voor de sportwereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland. Kijk voor meer informatie op www.puma.com