Namens PUMA reikte John de Wolf gouden Feyenoord shirt uit

Feyenoord supporter Jay Bakas wint uniek Feyenoord shirt

04 SEPTEMBER 2013, ROTTERDAM
Samenvatting
John de Wolf reikte voor de gewonnen thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Roda JC het unieke gouden Feyenoord shirt uit aan Jay Bakas. “De Kuip is ons huis, en het shirt is ons thuis,” sprak de Feyenoord supporter in zijn ingezonden video, waarbij hij trots het nieuwe Feyenoord thuisshirt liet zien. Jay is nu de trotse bezitter van het unieke gouden Feyenoord thuisshirt met echt gouden Feyenoord badge, kampioensster, PUMA logo en kenmerkende strepen op de boord van het shirt.

Feyenoord supporters konden het shirt winnen met een video waarin ze vertelden wat het Feyenoord shirt voor hen betekent. Deze video konden ze laten maken op de PUMA stand op de Open Dag van Feyenoord of inzenden via Facebook. Daarna werden de twaalf meest inspirerende video’s op de Feyenoord Facebook pagina geplaatst. Jay Bakas kreeg uiteindelijk de meeste likes en won het unieke gouden Feyenoord shirt.

Juwelier Goudsmit Jumelle uit Bunnik heeft het nieuwe Feyenoord shirt met echt goud ingelegd, een karwei waar hij meer dan 16 uur aan heeft gewerkt. Het is een uniek shirt, waarvan er slechts één ter wereld is.

Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Over PUMA

PUMA is een van de meest vooraanstaande sportmerken ter wereld dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten voor voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. PUMA werkt samen met beroemde designerlabels voor het ontwerpen van innovatieve en snelle designs voor de sportwereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland. Kijk voor meer informatie op www.puma.com