PUMA en FC Groningen onthullen nieuw thuis- en uittenue voor seizoen 2017/18

PUMA en FC Groningen onthullen vandaag het nieuwe thuis- en uittenue voor het komend seizoen met de slogan “Forever Proud”. FC Groningen en zijn supporters staan bekend om hun ambitie, betrokkenheid en hun onvoorwaardelijke trots. De club wordt niet voor niets de Trots van het Noorden genoemd en heeft een rijke geschiedenis, waarvan PUMA al deel uitmaakte van 1985 tot 1999. Het nieuwe thuisshirt met de traditionele groene strepen is door PUMA speciaal ontworpen voor FC Groningen met als doel om de trots uit te stralen die past bij de club en zijn fans.

254796 pum1164~xxxx groningen home kit launch portrait tewierek 210x297mm2 e31490 original 1501749497

Het nieuwe thuisshirt is gemaakt van lichtgewicht polyester met speciale vocht verdrijvende technologie waardoor spelers langer hun optimale lichaamstemperatuur behouden. Het materiaal van het shirt en de mesh-gaten onder de arm zorgen voor optimale ventilatie en draagcomfort. Op de borst van het shirt staat het geweven FC Groningen wapen naast het PUMA Cat logo.

 “We zijn super enthousiast over het nieuwe thuis- en uitshirt van FC Groningen. Hoewel we maar kort de tijd hadden voor het ontwerp heeft PUMA ons nauw betrokken bij het proces, waardoor onze spelers nu uitermate te spreken zijn over het resultaat,” aldus Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen. “Wij zijn heel blij met deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe kledinglijn in de smaak gaat vallen bij onze supporters en dat zij het nieuwe shirt vol trots gaan dragen.”

Bas van den Bemt, Head of PUMA Benelux, over de samenwerking: “PUMA is al jaren kledingsponsor van bijvoorbeeld het Italiaanse elftal en van topclubs als Arsenal en Borussia Dortmund. We zijn trots dat wij vanaf dit seizoen weer terug zijn bij één van de mooiste clubs van Nederland in de eredivisie. Wij zijn ook heel enthousiast over de vernieuwde samenwerking met FC Groningen en hopelijk zullen oude tijden weer herleven.”

 

De replica’s van de thuis- en uittenues en de volledige collectie fanwear zijn vanaf nu verkrijgbaar online en bij de FanCorner van het Noordlease stadion en verschillende sportretailers.

Download PDF
Download PDF
Over PUMA

PUMA is een van de meest vooraanstaande sportmerken ter wereld dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten voor voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. PUMA werkt samen met beroemde designerlabels voor het ontwerpen van innovatieve en snelle designs voor de sportwereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland. Kijk voor meer informatie op www.puma.com