PUMA’s nieuwe Velvet Rope collectie met Kylie Jenner

Nieuwe women’s collectie featuring New York City Ballet

252284 17aw rt training kylie velvetropedc3 0105 atl 2d499c large 1498831714

Sportmerk PUMA komt na het succes van de Swan Pack collectie met de Velvet Rope collectie, waarbij opnieuw Kylie Jenner en het New York City Ballet centraal staan. Het idee voor deze nieuwe collectie ontstond door de Velvet Rope, het fluwelen touw dat gebruikt wordt om de scheiding duidelijk te maken tussen de wachtrij en het feest. Je kunt er voor kiezen om te wachten. Of je kunt er vol vertrouwen voor gaan.

De verpersoonlijking van de Velvet Rope attitude en de ‘DO YOU’ mentaliteit is Kylie Jenner, samen met Olivia Boisson, Mimi Staker, Emilie Gerrity, Meagan Mann en Unity Phelan van het New York City Ballet. De Autumn-Winter collectie lanceert inspirerende producten voor vrouwen die willen breken met bestaande tradities en op hun instinct vertrouwen om de beste versie van zichzelf te worden.

Velvet Rope is een tech-infused collectie met Sportstyle en Training producten die zorgen voor zelfvertrouwen in elke situatie. De wereld van de Velvet Rope vormt een belangrijke inspiratiebron voor deze collectie. Het kleurenpalet is een combinatie van herfstkleuren en metallic: olijfgroen en koper, marineblauw en zilver. De bijbehorende materialen van sterk lycra tot zacht fluweel zien er 24/7 prachtig uit. De ontwerpen, kleuren en materialen maken de kleding opvallend elegant en zorgen tegelijkertijd voor voldoende ondersteuning.

De collectie is sterk verweven met de ongekend populaire ‘DO YOU’ campagne, gelanceerd in augustus 2016. Deze campagne brengt een lijst van powervrouwen met uiteenlopende achtergronden samen. Ieder van hen vertelt een inspirerend verhaal van moed en zelfvertrouwen. ‘DO YOU’ moedigt alle vrouwen aan om zich te concentreren op hun sterke kanten en om hun eigen weg te kiezen.

De Autumn-Winter ’17 Velvet Rope collectie is vanaf 1 juli 2017 wereldwijd verkrijgbaar op www.PUMA.com en bij PUMA winkels en retailers

 

Volg @PUMA Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat voor meer verhalen over producten.

Download PDF
Download PDF
Over PUMA

PUMA is een van de meest vooraanstaande sportmerken ter wereld dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten voor voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. PUMA werkt samen met beroemde designerlabels voor het ontwerpen van innovatieve en snelle designs voor de sportwereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland. Kijk voor meer informatie op www.puma.com