217281 16aw btl pr ts puma%20football  q3 evotouch 27 low%20res 1521b2 large 1468225918

PUMA onthult evoTOUCH – De Lichtgewicht Leren Voetbalschoen

Onovertroffen Controle en Uitmuntende ‘Touch’

PUMA introduceert de compleet nieuwe evoTOUCH, een leren voetbalschoen die onovertroffen controle over de bal en een uitmuntende ‘touch’ geeft. PUMA’s evoTOUCH is een nieuwe schoen die door PUMA is ontworpen voor spelmakers als Cesc Fàbregas, Marco Verratti en Santi Cazorla. Zij zullen deze schoen in het nieuwe seizoen gaan dragen.

PUMA’s evoTOUCH gaat de markt van leren voetbalschoenen op zijn kop zetten; de nieuwe voetbalschoen is lichter en biedt meer snelheid. De schoen is gemaakt voor spelers die zoeken naar innovatieve, lichtgewicht voetbalschoenen gemaakt van traditioneel leer. Deze schoen heeft een unieke constructie waarbij PUMA de ‘touch’ als basis heeft genomen voor het ontwerp. Voordat PUMA aan de ontwikkeling van de bovenkant van de schoen begon, heeft het sportmerk zich eerst gericht op wat de voet nodig heeft en wat niet. Het resultaat is een schoen die de creativiteit van spelmakers als Fàbregas, Verratti en Cazorla verbetert en stimuleert.

Ervaar PUMA evoTOUCH met de nieuwe virtual reality film ‘Create Gravity’, een 360 graden film die de kijker de evoTOUCH voetbalschoen laat ervaren. Bekijk de video met Google Cardboard, VR Headset, op mobiel met de ingebouwde proximity sensor en op de desktop met de muis en de WASD toetsen.

Hqdefault

De schoen is gemaakt van een superzachte, ultradunne en lichtgewicht leren bovenkant waardoor de voet dichter bij de bal kan komen en een uitmuntende ‘touch’ geeft, onder alle omstandigheden. De geïntegreerde evoKNIT sok zorgt voor een comfortabele fit en de anti-slip GripTex pijlen in de sok zorgen dat de voet niet weg kan slippen. De schoen combineert de ultieme ‘touch’ met comfort, terwijl de nieuwe SPEEDTRACK in de zool zorgt voor stabiliteit.

PUMA’s Spaanse maestro Cesc Fàbregas reageert: “PUMA evoTOUCH is een fantastische schoen voor mijn speelstijl, het contact en de ‘touch’ met de bal is echt indrukwekkend en belangrijk voor maximale controle van de bal. Ik ben onder de indruk van de schoen nadat ik deze mocht testen en ik kijk er naar uit om het nieuwe seizoen af te trappen met de evoTOUCH.”

PUMA evoTOUCH is verkrijgbaar op www.puma.com, in PUMA Retail stores en bij geselecteerde gespecialiseerde retailers wereldwijd.

Download PDF
Download PDF
Over PUMA

PUMA is een van de meest vooraanstaande sportmerken ter wereld dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten voor voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. PUMA werkt samen met beroemde designerlabels voor het ontwerpen van innovatieve en snelle designs voor de sportwereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland. Kijk voor meer informatie op www.puma.com