PUMA komt met nieuwe Sesamstraatcollectie voor kinderen

Wereldwijd sportmerk PUMA werkt samen met Sesame Workshop, de organisatie achter Sesamstraat, voor een nieuwe kindercollectie geïnspireerd op de geliefde figuren uit deze langlopende kindershow. De PUMA x Sesamstraatcollectie bestaat uit iconische schoenen uit de geschiedenis van PUMA met daarop de geliefde karakters uit Sesamstraat. De PUMA Suede komt uit in vier edities: één met rode Elmo, met blauwe Koekiemonster, groene Oscar en één met de beste vrienden Bert en Ernie. Verder zijn er voor jongens en meisjes van 2 tot 12 jaar broeken, leggings, truien, T-shirts, petjes en rugzakken met hun favoriete Sesamstraat figuren. Baby’s van 3 maanden tot 1 jaar oud kunnen lekker rondkruipen met Sesamstraat slofjes.

De PUMA x Sesamstraat collectie is begin januari 2016 verkrijgbaar in de PUMA winkels, via PUMA.com en via geselecteerde kinderwinkels.

Download PDF
Download PDF
Over PUMA

PUMA is een van de meest vooraanstaande sportmerken ter wereld dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten voor voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. PUMA werkt samen met beroemde designerlabels voor het ontwerpen van innovatieve en snelle designs voor de sportwereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland. Kijk voor meer informatie op www.puma.com