PUMA Running Presenteert: Ignite Your City Parijs

Vier hardlopers ontdekken de sensatie van in het donker hardlopen door de Lichtstad

The IGNITE YOUR CITY video serie lanceert de zevende video uit de serie in Parijs.

Deze keer verzamelden vier hardlopers uit de Franse hoofdstad zich op uitnodiging van PUMA voor een avondsprint langs minder begaanbare locaties in Parijs. Tijdens het hardlopen werden ze ondersteund door PUMA’s nieuwste hardloop lijn geschikt voor hardlopen in koud weer en voor situaties met weinig licht. De IGNITE PWRWARM hardloopschoen heeft een kussen dat een hoge vering heeft en ultiem comfort biedt op de plekken waar de hardlopers dat het meeste nodig hebben. In de schoen is gebruikgemaakt van een warmte regulerende technologie die helpt het lichaam de optimale temperatuur te laten behouden en op de schoen zitten reflecterende elementen voor meer zichtbaarheid.

De PWRWARM samen met de NightCat lijn bestaat uit functionele en comfortabele hardloop kleding, waaronder de PWRWARM trui met rits, T-shirt en korte broek inclusief reflecterende elementen gemaakt van materiaal dat zich aanpast om een optimale lichaamstemperatuur te behouden. 

#IGNITEParis

De volgende bestemming van de IGNITE YOUR CITY video serie is New York.

Download PDF
Download PDF
Over PUMA

PUMA is een van de meest vooraanstaande sportmerken ter wereld dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft PUMA een traditie opgebouwd in het ontwikkelen van snelle product designs voor de snelste atleten ter wereld. PUMA biedt performance en door sport geïnspireerde lifestyle producten voor voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. PUMA werkt samen met beroemde designerlabels voor het ontwerpen van innovatieve en snelle designs voor de sportwereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 120 landen, heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst en heeft zijn hoofdkantoor in Herzogenaurach/Duitsland. Kijk voor meer informatie op www.puma.com